En middag væk fra byens støj og menneskemylder er noget helt særligt. Blot 12 km fra København ligger Dragør som en lille fredfyldt oase. Den udsøgte gourmet-middag på byens lille idylliske badehotel giver dig næsten feriefølelse i maven.  

Klassiske retter og autentisk badehotels-stemning 
Men maden er ikke alt. Alene at træde ind på Dragør Badehotel er en oplevelse. Badehotellet er autentisk og vil med sikkerhed leve op til dine forventninger om et badehotel, som du måske kender det fra TV.

Du mærker historiens vingesus på badehotellet, der blev opført helt tilbage i 1907 og stadig står i sin smukke, gamle stil. Du nyder selvfølgelig den ekstravagante middag med havudsigt, og lydkulissen byder på bølgeskvulp og fuglefløjt.

Dragør - en by uden lige 
Inden eller efter middagen kan du lade dig forføre af Dragørs små brostensbelagte butiksgader med de lave Dragør-huse fra 1700- og 1800-tallet. Dragør en af de bedst bevarede byer i Danmark med hele 76 fredede ejendomme i den gamle bydel. Du skal hellere ikke snyde dig selv for en gåtur langs stranden eller et besøg i fiskerhavnen. 

 

 


Der er blevet afholdt selskaber i over 100 år på Dragør Badehotel, og det er med god grund, for her mødes nye og gamle traditioner i skøn forening. Et væld af fødselsdage, dåber, konfirmationer, bryllupper mv. har fundet vejen til de charmerende lokaler med den smukke udsigt.

 

Vi kan tilbyde selskabspakker fra 25 til 150 kuverter i vores lyse, venlige lokaler, samt på vores udendørs terrasser og i haven. Menuen spænder fra traditionel dansk mad over italiensk buffet til en speciallavet løsning efter Deres ønsker.

 

De er velkommen til at kontakte os og få et tilbud på selskaber, eller kigge i menuen til venstre, hvor De tilmed kan sammensætte Deres egen menu. De har naturligvis også muligheden for, at kombinere Deres selskab med overnatning og morgenmad/brunch til Dem og Deres gæster.

 

Vi leverer de charmerende rammer og De medbringer det gode humør.

 

Vi glæder os til at byde Dem indenfor.